Coachning Helsingborg

Välkommen till Coachning:byBladh

Få hjälp med att bli framgångsrik i din egen förändringsprocess och hitta lösningar

Välkommen till Coachning:byBladh! Hos mig är du i bland annat Helsingborg välkommen på coachning. Min främsta uppgift som professionell coach är att göra dig som klient framgångsrik i din egen förändringsprocess allt enligt en beprövad modell. Coachning ger möjlighet att nysta upp sådant som har rört till sig, att få reflektera, att ta fram målbilder, tydliggöra värderingar och hitta nya riktningar framåt. När du och jag tillsammans hittar det som känns viktigt, kommer drivkraften och motivationen och då kan det ge oanade resultat. Coachning innebär inga råd, förslag eller terapi, utan bygger på tilltron till människans egna resurser och lösningar.

Är du en ledare eller chef som behöver en coach som kan utmana dig och ditt tankesätt för att du ska kunna skapa de resultat som krävs av dig? Är du en person som vill utvecklas, lära dig något nytt, uppfylla den där drömmen du har tänkt på länge, men där du ser för många hinder på vägen för att våga ta steget. Oavsett vilket kan jag hjälpa dig. Jag erbjuder coachning för medarbetare, chefer/ledare och privatpersoner.

Se vilka tider som finns tillgängliga genom min bokningssida. Finns det ingen tid som fungerar för dig, ta kontakt med mig via mejl, meddelande på LinkedIn eller telefon, så löser vi det.

Coachprocess

En coachprocess börjar med ett kostnadsfritt uppstartssamtal där vi pratar om våra förväntningar och förtydligar vilket mål du vill jobba mot. Vill du sedan inleda samarbete med mig, träffas vi under det antal gånger som vi enats om. Vi träffas antingen digitalt via videomöte eller fysisk träff. Se vilka tider som finns tillgängliga genom min bokningssida. Finns det ingen tid som fungerar för dig, ta kontakt med mig via mejl, meddelande på LinkedIn eller telefon, så löser vi det.

Boka tid

Boka enkelt tid via min bokningssida, där kan du se vilka tider som finns tillgängliga. Skulle det inte finnas någon tid som fungerar för dig kan du ta kontakt med mig via mejl, Linkedin eller telefon, så löser vi en fungerande tid. Coachningen sker i min lokal i Åstorp, via videomöte, walk and talk eller annan bestämd plats. Jag vänder mig till hela närområdet, bland annat Helsingborg.

Om mig

Bakom företagsnamnet Coachning:byBladh finns jag Anna Bladh. Det är med stor passion, nyfikenhet och stort intresse jag har valt att arbeta som coach. Att få vara med på mina klienters förändringsresa och se när motivationen ökar, när en extra gnista tänds i ögonen som i sin tur leder till handling och en bestående förändring, är en stor anledningen till att jag känner att mitt jobb är viktigt på riktigt. Jag är utbildad coach genom International Coach federation (ICF) och följer därmed deras etiska riktlinjer som bland annat innebär att jag har tystnadsplikt.