Chefer & Ledare

Chef- och ledarcoachning

Genom Chef- och ledarcoachning kan jag hjälpa dig som ledare eller chef att förändra och lyfta både dig själv och din verksamhet. Alla som vill utvecklas som ledare kan ha behållning av coaching, det gäller även personer utan direkt personalansvar.

Stress är vanligt förekommande bland ledare och chefer. Många ställs inför höga krav, svåra beslut, dalande motivation eller uthållighet och har inte alltid rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Balansen mellan jobb och fritid är också en viktig pusselbit som brukar spela stor roll.

Som coach kan jag hjälpa dig som klient att se situationen från olika perspektiv, men även titta på din verklighet och självuppfattning.

Upplägg

Coachningen vänder sig till dig som är chef eller ledare och som vill utvecklas i din ledarroll, men också som människa. Vi börjar med ett uppstartsmöte för att prata om våra ömsesidiga förväntningar och förtydligar vilket mål du vill jobba emot. Bestämmer du dig för att du vill inleda ett samarbete träffas vi under det antal gånger vi enats om. Ett grundpaket består av fem alternativ nio träffar som sedan kan förlängas. Men det är vanligt bland chefer att sessionerna pågår under en längre tid såsom ett helt år.